DEVOPS 2016 - Suomalaisten yritysten kilpailukyky nosteeseen

TakaisinDEVOPS 2016


Julkaistu 18.03.2016Vuoden 2014 marraskuussa Suomessa järjestettiin ensimmäinen merkittävä Devops-aiheinen tapahtuma. Tapahtumasta on nyt yli puolitoista vuotta ja paljon on ehtinyt tapahtua. DEVOPS 2016 saapuu huhtikuussa Helsingin Pasilaan edeltäjäänsä entistä isompana ja näyttävämpänä. Eficoden teknologiajohtajan ja DEVOPS 2016 -tapahtuman pääarkkitehdin Marko Klemetin mukaan Devopsin hyödyntäminen on reitti suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamiseen.Tapahtuma juuri suomalaisille yrityksille

DEVOPS 2016 -tapahtuman todellisena tavoitteena on auttaa ihmisiä oppimaan Devopsin jatkuvasti kasvavista ja kehittyvistä mahdollisuuksista. Marko Klemetin mukaan DEVOPS 2016 on tapahtuma, joka istuu yhä paremmin juuri suomalaiseen kulttuuriin.

  -
 • Tapahtuma järjestetään loppupeleissä siksi, että me Eficodella näemme Devopsin kyvyt ja sen mahdollisuudet nostaa Suomen kilpailukykyä. Siksi tarkoitus on jakaa tietoa ja tuoda samalla kävijöille uusia kokemuksia. Tapahtuma on myös niille, jotka tietävät aiheesta paljon jo entuudestaan, Klemetti täsmentää.

Devops kehittyy jatkuvasti

Devopsin kehitysvauhti on hurjaa ja totuus on, että vauhdissa mukana pysyminen voi olla vaikeaa. 2014 Helsingin Devopsdays keräsi yhteen 200 ihmistä. Tämän vuoden DEVOPS 2016 -tapahtuman kävijämäärän odotetaan ylittävän tuon rajan. Klemetin tavoitteena on kehittää Devops-tapahtumia ja ihmisten tietoisuutta vuosi vuodelta.

  -
 • Tähän tapahtumaan meillä on ollut enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa. Olemme saaneet mukaan todellisia huippupuhujia ja kattaus on loistava. Lavalle nousee mielenkiintoisia Devops-eksperttejä, hyvinä poimintoina esimerkiksi Osuuspankin Jorma Rättö ja Atlassianin Steve Smith. 2017 on tarkoitus kasvaa entisestään ja suuri osa vuoden 2017 puhujista onkin jo buukattu.

Tapahtuman myötä uusia mahdollisuuksia ja ideoita rikkaampana

Tällä hetkellä Devops on automaattisista laadunvarmistustekniikoista suurimmassa nousussa, ja sille povataan yhä merkittävämpää roolia tulevaisuudessa. Klemetti korostaa, että Devops-alustojen kokonaiskäyttö etenkin isoissa yrityksissä tekee tuloaan.

  -
 • Perinteisemmät yritykset ovat siirtymässä helpommin hallittavaan ohjelmistotuotantoon. Tämä tuo yrityksille kustannussäästöjä, mutta mahdollistaa samalla tehokkaan tulosten mittauksen. DEVOPS 2016 -tapahtumassa erityisen kiinnostavaa on huomata, miten yrityksissä on sovellettu Devopsia, ja mitä uusia teknologioita on tulossa.

Klemetti uskoo, että DEVOPS 2016 auttaa sekä liiketoiminnan johtoa että asiantuntijoita.

  -
 • Liiketoiminnan johto lähtee tapahtumasta vaativampana ja tietävämpänä siitä, mikä on Devopsin avulla mahdollista. Samalla he tiedostavat, että tämä on mahdollista myös heidän omassa yrityksessään. Tekninen henkilö lähtee tapahtumasta uusien ideoiden kanssa, joita hän voi hyödyntää omassa päivittäisessä työssään.Sold Out